1 år sedan
Idag är det exakt ett år sedan jag var på min resa i USA, rättare sagt var jag uppe i Lansing, Michigan och åkte forsränning den 14 Juli 2017. Jag trodde inte det men jag saknar resan mer och mer för varje dag som går. Den känslan som man hade just då är svår att hitta tillbaka till. Man levde i nuet och tänkte inte tillbaka på vad som hade gjorts eller vad som skulle göras. Det var något som jag uppskattade då vi inte heller alltid hade uppkoppling så vi kunde prata med kompisar och familj hemma vilket gjorde att det var fullt fokus på vad som gjordes där och då. Det tyckte dock mina föräldrar var lite jobbigt att jag inte hörde av mig så mycket, då vissa som var på resan ringde sina föräldrar varje dag. Jag tror att eftersom jag redan varit på en språkresa så hade jag inte det behovet. Ibland tyckte jag till och med att det var skönt att de inte var där då man bevisade att man klarade sig själv. 
 
Detta året bestämde jag mig för att inte åka på något nytt äventyr då min sparkassa gick till USA resan förra året. Så istället jobbar jag så mycket jag kan som tennistränare. Men jag har tankar på att åka nästa år. Just nu på min lista står Bali, då jag tycker om att surfa och vill åka till något land som jag inte tidigare varit i. Det enda som står i min väg är min ekonomi som jag hoppas ska fixa sig nu i sommar. Men är dock lite nervös över att man ska bli missnöjd med en tredje resa då jag redan haft två helt otroliga resor, men det är väl en risk man får ta eller får man bara bestämma sig för att det ska bli den bästa resan. 
 
Jag kan säga utan problem att min favoritresa var USA och inte Jersey. Då jag fick se allt som USA har att erbjuda, jag fick se mer på 3 veckor än vad en amerikan ser under sin livstid. Vilket jag tycker är häftigt att ha varit med om. Sen var Jersey bra eftersom det var engelska lektioner som man hade men jag tyckte att jag nästan på lärde mig mer i USA då vi pratade med våran chafför och det var mer en blandning av nationaliteter än vad det var på Jersey då där var det bara skandinaver. 
 
 
Bjuder på mina två favoritbilder på resan. Dessa är båda tagna vid Grand Canyon. Den första bilden tycker jag fångar den härliga känslan av äventyr och att upptäcka något nytt. Den får även med höjdskillnaderna bra för det är något jag har tyckt varit svårt att fånga i bilder på Grand Canyon. Den andra bilden tycker jag fångar känslan av att träffa nya kompisar och ha en otrolig tid tillsammans. Bilden togs vid solnedgången då vi hade beställt pizza, denna bilden tog våran ledare och jag tyckte det var kul att hon tog bilder på oss när vi inte visste för det blev naturliga bilder där alla var med. 
 
 
Om ni får chansen så hoppas jag att ni tar den och vågar åka