Då var det dags igen!
Gott Nytt år!
 
Som ni läste i rubriken så ska jag iväg igen. Jag kommer sommaren 2019 att åka på en ny språkresa. Efter mycket disskutioner och tänkande så blev det till sist Bali. Resan bokades precis innan jul och nu har vi skickat in Parental Agreement och betaltanmälningsavgiften för att min anmälan ska godkännas. 
 
Två bilder från när jag varit och surfat på Teneriffa
 
Jag tänkte mycket på vart jag ville åka eftersom detta kommer bli min sista resa då jag fyller 18 detta året. Jag valde mellan denna resan och att åka till Vancover. Detta eftersom jag aldrig varit i Kanada eller Indonesien. Men till slut var det Indonesien som vann då jag känner att det är en resa som jag aldrig kommer kunna göra senare i mitt liv, med alla de aktiviteterna som ingår. På Bali så bor man på ett resort vid stranden. Det som jag har lagt till på denna resan är explorer passet som gör att jag kommer åka till Gilli Islands i tre dagar, tyckte att när jag ändå är där så ska jag göra allt då man troligen inte kommer att åka dit igen. 
 
Som ni ser på bilderna ovan så har jag surfat tidigare. Det är något som jag tycker om väldigt mycket. Jag brukar surfa i Teneriffa på stranden Playa de las americas. Detta för att det är den bästa stranden med bäst vågor. Jag tar lektioner hos Blackstone de är mycket trevliga där och har både tagit grupplektioner och privatlektioner. Intresset för surfing kom först när jag testade på min första språkresa till Jersey. Tyvärr har STS inte kvar den resan utan den enda resan med surifng är till San Diego. 
 
Om det är så att du vill kolla mer på bali så klicka på länken här. Passa på att boka din resa innan 6 Januari 2019 för att få 1500 kr i rabatt använd koden BESTXMAS.